Doe het zelf 6 tips Hoe sekscadeau voor het nieuwe jaar te maken

Als je nergens heen gaat, maak dan een feestelijke sfeer in mijn appartement. U kunt de standaardlocatie wijzigen – de slaapkamer – op zijn plaats waar u vaak seks hebt: badkamer (als zij natuurlijk vrij ruim is) of keuken.
Je kunt een huis ergens buiten de stad boeken, waar je na de strijd om het klokkenspel je seks hebt op iemands huid voor de open haard. Het is niet belangrijk welke plaats je kiest, maar hoe ontwerp je het. Zelfs als je het nieuwe jaar nooit viert en geen grote fans van bomen met speelgoed, zal niets voorkomen dat je een paar naaldballen in een vaas zet en glazen ballen op hen hangen.

Lichtgarland

Knipperend licht van slingers in velen worden geassocieerd met de vakantie. Maar hij is nog steeds een fluweelachtige huid en verbergt eventuele gebreken. Niet zo helder om de ogen te snijden, maar niet dim – je hoeft elkaar niet op te zoeken naar de aanraking apotheek in belgie. Als een bron van verlichting voor het nieuwe jaar Garland – de perfecte optie.

Speelplaat

Waarom niet? Als u niet tegen een muzikale begeleiding bent voor uw geslacht, maakt u een lijst met tracks of verbinding al klaar in Google Music, iTunes of op Yandex.Muziek”. Alles in je oren: kies vreugdevolle nieuwjaarsmelodieën of achtergrond omrient.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *